click depth یعنی چه؟

click depth یعنی چه؟

Click Depth یکی از اصطلاحات سئو بوده که فاکتوری از فاکتور های آن را بیان میکند؛ و بیشتر به نوع دسته بندی سایت شما مربوط می شود. اما شاید برای شما هم این سوال پیش بیاید که Click Depth چیست؟

یا مزیت آن در بهبود روند سئو چه می باشد؟ در این مقاله به این بررسی این موضوع می پردازیم و تاثیر آن را در بهینه سازی و سئو سایت بیان می کنیم. در صورتیکه شماهم کنجکاو به فهم معنی و کاربردهای آن هستید؛ تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

click depth یعنی چه؟

Click Depth چیست؟

یکی از مواردی که برای بهینه بودن سایت قابل توجه است، میزان Click Depth آن است. برای درک بهتر این واژه و کاربرد آن، در ادامه بیشتر توضیح می دهیم. همانطور که می دانید، صفحه نخست یک سایت مانند سرپرست تمام صفحات دیگر عمل کرده، و از طریق آن می توانید به هر صفحه دیگری از سایت دسترسی پیدا کنید؛ در واقع تمام صفحات یک سایت زیر مجموعه صفحه نخست سایت هستند.

همانطور که می دانید از صفحه نخست یک سایت با توجه به دسته بندی های موجود، میتوان به تمام صفحات زیر شاخه دسترسی پیدا کرد. به این صورت که صفحه نخست، شامل چند زیر شاخه بوده که یک سطح پایین تر هستند؛ و هر کدام شامل زیر شاخه هایی که سطح های پایین تر را تشکیل میدهند.

اگر فاصله یک صفحه تا صفحه‌ی یک رده پایین تر از خود، برابر یک کلیک باشد، هرچه برای رسیدن به یک صفحه، از صفحه نخست کلیک بیشتری لازم باشد، آن صفحه عمیق تر است؛ و به اصطلاح Click Depth بیشتری دارد. به عنوان مثال، اگر برای انتقال به یک صفحه از صفحه نخست نیاز به 3 کلیک باشد، عمق آن صفحه یا میزان Click Depth آن، برابر با 3 است.

click depth یعنی چه؟

نمایش درختی عمق کلیک

 میزان استاندارد Click Depth

برای Click Depth یک صفحه، میزان استانداردی تعریف نمیشود؛ و به عبارت دیگر هرچقدر عمق کلیک یک صفحه کمتر باشد بهتر است. دلیل این موضوع این است که گوگل، صفحاتی که در سطح پایین قرار دارد را به عنوان صفحات جزئی تر و کم اهمیت تری در نظر می گیرد؛

و به همین دلیل به سختی می توان برای یک صفحه پایین رده، رتبه بالایی کسب کرد؛ چرا که هر چقدر صفحه کامل و کاربردی داشته باشیم، گوگل به صورت پیش فرض با توجه به رده پایینی که دارد، آن صفحه را صفحه ای کم اهمیت تلقی می کند.

تاثیر Click Depth در سئو

همانطور که گفته شد، صفحات پایین رده شانس زیادی برای رتبه گرفتن ندارند. در این قسمت به فاکتوری تحت عنوان وزن صفحه اشاره می کنیم، و اهمیت آن را در سئو بررسی خواهیم کرد.

click depth یعنی چه؟

click depth یا عمق کلیک چیست؟

چینش سایت به صورت هرم را در نظربگیرید؛ در راس این هرم، صفحه نخست با تعداد زیادی صفحات زیر مجموعه قرار دارد. اگر تمام صفحات یک سایت، 100 صفحه باشند، یکی از آنها صفحه نخست، و 99 صفحه دیگر زیر مجموعه آن بوده؛

وهرچه به پایین هرم نزدیک شویم، صفحات، دارای زیر مجموعه های کمتری خواهند بود. صاحب نظران حوزه سئو، میزان صفحات زیر مجموعه یک صفحه را وزن آن خطاب می کنند؛

و معتقدند که هرچه وزن یک صفحه بیشتر باشد، از نظر گوگل سایت جامع تر و کامل تری خواهد بود. در نتیجه وزن صفحه نخست از سایر صفحات بیشتر بوده و هرچه به سمت پایین هرم حرکت می کنیم صفحات وزن کمتری خواهند داشت.

وزن صفحه با میزان رتبه گرفتن ارتباط مستقیم، و با میزان عمق کلیلک ارتباط عکس دارد. در نتیجه هرچه میزان عمق کلیک صفحه کمتر باشد، بهینه تر محسوب خواهد شد.

 

برای آشنایی بیشتر با کلمات و اصطلاحات مقاله جامع اصطلاحات سئو را مطالعه کنید.

click depth یعنی چه؟

نمایش تعداد click depth

سخن آخر درباره Click Depth چیست؟

با توجه به موارد گفته شده، سعی کنید دسته بندی سایت خود را در حداکثر 5 سطح به اتمام برسانید و از پرداختن به موارد جزئی و کم اهمیت خودداری کنید.

در این مطلب به تاثیر Click Depth در سئو و مفهوم آن پرداختیم و سعی داشتیم تا مطلب را به طور کامل توضیح دهیم. امید است تا نهایت استفاده از این مطلب را داشته و با توجه به آن سئو سایت خود را بررسی کنید.

برای جواب به سوال آیا click depth در رنک بندی تاثیر گذار هست میتوانید مقاله سئو ژورنال را مطالعه کنید.

سوالات متداول درباره Click Depth چیست؟

  1. تاثیر Click Depth در سئو چیست؟
    هرچه میزان آن صفحه کمتر باشد، بهینه تر محسوب خواهد شد.
  2. میزان استاندارد Click Depth چیست؟
    برای عمق کلیلک یک صفحه میزان استانداردی تعریف نمیشود؛ و حداکثر آن 4 کلیک است.
  3. Click Depth یا عمق کلیک چیست؟
    به تعداد کلیکی که برای رسیدن به یک صفحه از سایت، از صفحه نخست داریم عمق کلیک می گویند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!