افزایش رتبه سایت

اقدامات لازم جهت افزایش رتبه و بهینه سازی وب سایت

با توجه به اهمیت این موضوع در فراگیر شدن سایت و بخش های مختلف آن در فضای مجازی، توجه ویژه ای به این بخش می شود. از جمله فعالیت های زیر برای افزایش رتبه سایت انجام خواهد شد :

1- فشرده سازی کد در هنگام ارسال به مرورگر جهت پایین آوردن زمان بارگذاری صفحات.
2- تگ گذاری کامل در سورس و رعایت استانداردهای موتورهای جستجو جهت تفکیک متن و هدر ها و همچنین شناسایی تصاویر .
3- تعریف کلمات کلیدی در آدرس صفحات و همچنین ترجمه خودکار در زبان های مختلف .
4- امکان تعریف کلمات کلیدی مجزا برای بخش های مختلف.
5- پیوند خودکار کلمات کلیدی سایت با موتور جستجوی داخلی و اعمال متدهای لازم جهت تأکید کلمات کلیدی دلخواه و شناساندن آن ها به موتورهای جستجو.
6- تمامی صفحه بندی های پویا (paging) به صورت دستی طراحی خواهند شد و همه موتورهای جستجو قابلیت رفتن به تمامی صفحات و مشاهده مطالب را دارند.
7- امکان تعریف متا تگ های مجزا برای تمامی بخش های سایت جهت معرفی بهتر به موتورهای جستجو.
8- تعبیه سیستم مانیتورینگ و تحلیل گوگل بر روی سایت و بررسی نتایج با اقدامات دوره ای.
9- با توجه به اهمیت شبکه های اجتماعی، در بخش آموزشی نحوه ورودی گرفتن از شبکه های اجتماعی توضیح داده خواهد شد.

10- کاهش حجم تصاویر ارسالی به مرورگر در زمان درخواست با امکان لود با حجم واقعی در صورت تقاضا
11- در نظر گرفتن کلمات مشابه در فارسی و عربی با توجه به عدم پشتیبانی برخی دستگاه ها و موتورهای جستجو از زبان فارسی  به طور کامل. به عنوان مثال حرف “ی” که در  زبان عربی به شکل “ي” نوشته میشود و موتور جستجو و دستگاه های مختلف باید نتایج یکسانی را برای این موارد تولید کنند.
12- تولید آدرس صفحات به صورت چند زبانه برای اولین بار به صورت کامل، به عنوان مثال در زبان فارسی آدرس صفحه بدون عبارت های اضافه به صورت کاملاً فارسی خواهد بود.
13- اقدامات دوره ای توسط کارشناسان خبره جهت اعمال قوانین جدید موتورهای جستجو و ارائه مشاوره های لازم به کارفرما به صورت رایگان.

بهترین راه افزایش رتبه سایت:

بهترین راه برای افزایش رتبه وب سایت در گوگل بعد از طراحی سایت ، افزایش محتوای سایت با مطالب تولیدی و جدید است (کپی نباشد) ولی این که مطالب را باید چگونه در سایت انتشار دهیم، خود تخصصی جدا در دنیای وب است. با توجه به قدرت الگوریتم های جدید گوگل و حذف تدریجی کلمات کلیدی و اهمیت یافتن محتوای وب سایت ها برای گوگل، ضرورت دارد که طراحان سایت و توسعه دهندگان سایت بیش از پیش در بروز رسانی دانش خود در زمینه طراحی سایت و سئو تلاش کنند. در کل راهکارهای دیگری نیز برای بالا بردن رنکینگ وجود دارد . ما در اینجا به تعدادی از این راهکارها اشاره میکنیم که بر پایه ی الگوریتم پاندا جمع آوری شده است . امید واریم که از این نکات در بهینه سازی سایت خود بهترین استفاده را بکنید. بهتر است که در طراحی سایت از ابتدا به این نکات نیز توجه کنید.

محتوای سایت و تأثیر آن در رتبه بندی و سئوی سایت:

در سال ۲۰۱۲ گوگل الگوریتمی را معرفی کرد که به جای تأکید بر روی کلمات کلیدی، بر روی محتوای وب سایت ، بعد از طراحی سایت تاکید داشت .لذا با توجه به این نکته لازم است برای ارتقاء رتبه و رنکینگ صفحات درطراحی سایت از محتوایی استفاده کنیم که بازدیدکنندگان را وادار کند برای بارهای متوالی به وب سایت مراجعه کنند و سایت را برای خود یک منبع اطلاعاتی خوب بدانند. برای این کار شما نیاز به یک نفر دارید تا از سایت پشتیبانی کند و هر روز محتوای سایت را بروز کند چرا که تولید محتوا برای وب سایت بعد از طراحی سایت از وظایف متخصص سئو نیست .

ارسال مطلب و نظر در وبلاگ ها برای افزایش رتبه سایت:

بعضی از وبلاگها این امکان را برای کاربران فراهم می کنند تا اینکه به صورت میهمان بتوانند مطلب ارسال کنند . برای این کار ابتدا وبلاگهایی که دارای رنکینگ بالا می باشند را شناسایی کنید و در این وبلاگها مطلب ارسال کنید. در این وبلاگها حتی می توانید در مورد نوشته های دیگر کاربران نظر بدهید. در این نظرات می توانید لینک سایت خود را نیز وارد کنید. اگر مدیران وبلاگ، لینک ها را تأیید کنند این مسئله بر رتبه سایت شما در آینده نزدیک تأثیر خواهد گذاشت.

تبادل لینک با سایت های دارای رنکینگ بالا:

تبادل لینک یکی از قدیمی ترین روشهای افزایش رنکینگ می باشد که هم اکنون نیز مورد استفاده قرار می گیرد برای استفاده از این تکنیک نیز از سایت هایی با رنکینگ بالا استفاده کنید.

بروز رسانی وب سایت:

گوگل سایت هایی را که دائما در حال بروز رسانی محتویات خود هستند بیشتر دوست دارد و برای آن ها ارزش قائل می شود و رتبه آنها را با کیفیتی عالی بالا می برد. بنابر این سعی کنید سایت خود را همیشه بروز نگه دارید.

ثبت وب سایت در شبکه های اجتماعی:

بعد از طراحی سایت سعی کنید حتماً یکی از گزینه های افزایش ترافیک سایت، ثبت وب سایت در شبکه های اجتماعی باشد. با ثبت وب سایت در شبکه های اجتماعی و با به اشتراک گذاشتن سایت شما در این شبکه ها ترافیک سایتتان به شدت بالا خواهد رفت .در زیر به معروف ترین شبکه های اجتماعی مناسب برای بازار ایران اشاره شده است :
facebook
google plus
linkedin
twitter
instagram
. . . .

ارتباط سایت نباید قطع شود :

اگر سایت به مدت طولانی قطع شود گوگل رتبه ی منفی برای سایت در نظر می گیرد. برای جلوگیری از این کار از هاست های اشتراکی استفاده نکنید ( در وب وان با توجه بهسرور اختصاصی شرکت هرگز این مشکل پیش نمی آید).

تبلیغ در سایت های با رتبه بالا در گوگل:

برای این کار یک بنر از کارها و خدماتی که می خواهید در وب سایت خود ارئه دهید تهیه کنید و در سایت هایی با رنکینگ بالا که دارای ترافیک بالایی هم هستند تبلیغ نمایید. البته این کار دارای هزینه می باشد ولی نتیجه بهتری خواهد داد .

افزایش تعداد صفحات وب سایت:

هرچه تعداد صفحات سایت بیشتر باشد گوگل امتیاز بیشتری برای وب سایت خواهد داد البته از ایجاد صفحات تکراری جداً پرهیز کنید زیرا گوگل امتیاز منفی به این امر اختصاص می دهد .

از کلمات کلیدی پرکاربرد استفاده کنید:

کاربران برای جستجو در موتور ها از اختصار جملات استفاده می کنند این کلمات را شناسایی کنید و در هنگام طراحی وب سایت از آنها در صفحات سایت استفاده کنید. با این کار سایت شما ترافیک بالا و در نتیجه رتبه ی بالایی را جذب خواهد کرد.

لینک دهی و امضاء در تالارهای گفتگو:

تالار های گفتگوی فعال برای گوگل ارزشمند هستند. با شرکت در این تالارها می توانید از بک لینک برای ارتقاء ترافیک سایت استفاده کنید .در این تالار ها می توانید موضوعی را ارسال کنید و در داخل متن موضوع به سایت خود لینک دهید . البته این هم بستگی به مدیران تالارها دارد که لینک های شما را حذف نکنند یا برخی از تالارها به بک لینک حساس هستند در این نوع تالارها لینک ارسال نکنید و از امضاء سود ببرید .

از تکنیک های غیر مجاز برای سئو استفاده نکنید:

برخی نرم افزارها و یا سایت هایی هستند که ادعا می کنند که در کوتاهترین زمان سایت را به رتبه ی بالا در گوگل می برند این غلط است (سایتی که زود به رتبه برتر رود زودتر از آن هم سقوط خواهد کرد ) گوگل تمام این ترفندها را می شناسد و اگر شناسایی کند سایت شما را بلوک خواهد کرد .

پیمایش به بالا