هاست اختصاصی یا سرور اختصاصی چیست؟
هاست اختصاصی یا سرور اختصاصی چیست؟
سرور اختصاصی برای هر وبسایت یک سرور فیزیکی تعیین میکند. از طریق کنترل پنل سرور میتوانید تنظیمات سرور اختصاصی را تغییر دهید و به اصطلاح سرور را کانفیگ کنید، سیستم عامل و نرمافزار مورد نظر خود را انتخاب کنید و کل محیط سرور را مطابق با نیاز خود شخصیسازی کنید.
سرور اختصاصی به همان اندازه قدرتمند است که سرور و دیتاسنتر اختصاصی خود را داشته باشید، اما سرویسهای سرور اختصاصی مزیت اضافی پشتیبانی حرفهای را در مقایسه با داشتن دیتاسنتر اختصاصی به همراه دارند. بنابراین، هاست اختصاصی برای مشاغل آنلاین بزرگ که با ترافیک بالا سروکار دارند، گزینه ایدهآلی است.
مزایای هاست اختصاصی چیست؟
کنترل کامل بر تنظیمات و کانفیگ سرور
امنیت بسیار بالا
دسترسی Root به سرور
معایب هاست اختصاصی چیست؟
هزینه بسیار بالا
نیازمند دانش فنی و مدیریت سرور
هاست ابری چیست؟
در هاست ابری، از چندین سرور مجازی برای میزبانی سایتها استفاده میشود. بنابراین، اگر ترافیک یکی از سرورها افزایش یابد و یا مشکل دیگری برای یکی از سرورها پیش آید، بقیه سرورها وبسایتهای سرور آسیب دیده را در اختیار خواهند گرفت و مشکلی پیش نخواهد آمد.
از آنجایی که هاست ابری برای میزبانی وبسایتها به مجموعهای از سرورهای وب متکی است، مشاغل با چندین وبسایت و سایتهای با مقیاس بزرگ مانند فروشگاههای تجارت الکترونیک (eCommerce) میتوانند بیشترین سود را از آن ببرند، زیرا هاست ابری از آپتایم بالایی برخوردار است که سبب میشود وبسایتهایی که میزبان آنها هاست ابری است، کمترین زمان قطعی را داشته باشند.
مزایای هاست ابری چیست؟
کاهش احتمال خرابی نرمافزارها و سختافزارهای سرور
تعادل ترافیک سرورها و جلوگیری از حملات DDoS
محدود نشدن وبسایت شما به منابع یک سرور
معایب هاست ابری چیست؟
دسترسی Root همیشه امکان پذیر نیست.
هزینه هاست ابری از VPS و هاست اشتراکی بیشتر است.
هاست وردپرس
هاست وردپرس، یک سرور بهینه شده برای سیستم مدیریت محتوای (CMS) وردپرس است که به بارگذاری سریعتر سایت شما کمک میکند و مشکلات احتمالی را به حداقل میرساند. برای میزبانی وبسایتهای وردپرسی از دیگر انواع میزبانی وب میتوانید استفاده کنید و حتما نباید تنها از هاست وردپرس استفاده کنید. به طور مثال، برای وبسایت وردپرسی، خرید هاست لینوکس میتواند مناسب باشد.
به طور معمول، بهترین سرویسهای میزبانی وردپرس دارای ویژگیهایی مانند قالبهای از پیش نصبشده، افزونههایی برای بهبود عملکرد وبسایت مانند مدیریت حافظه پنهان، امنیت و ابزارهای دیگر است.
مزایای هاست وردپرس چیست؟
کم هزینه و مناسب برای افراد تازهکار
بهینه شده برای سایتهای وردپرسی
تیم پشتیبانی آموزش دیده در مورد مسائل وردپرس
پلاگینها و قالبهای از پیش نصب شده وردپرس
معایب هاست وردپرس چیست؟
تنها نوعی میزبانی وب ایدهآل برای وبسایتهای وردپرس است و هیچگونه استفاده دیگری ندارد.
هاست پرستاشاپ چیست؟
پرستاشاپ هم مانند بسیاری از CMSهای دیگر یک نرمافزار تحت وب (open source) برای مدیریت محتوای وبسایت است. هاست پرستاشاپ بهینه شده برای میزبانی از وبسایتهای ساخته شده توسط فروشگاهساز پرستاشاپ است.
میزبانی وب یا هاست رایگان
میزبانی وب سایت به صورت رایگان امکانپذیر است، اما این گزینه اصلا پیشنهاد نمیشود. سرویسهای هاست رایگان بسیار ضعیف و ناامن هستند. از سرویسهای هاست رایگان میتوانید تنها برای تست وب سایت خود استفاده کنید.
سرویسهای هاست غیر رایگان، پهنای باند، فضای ذخیرهسازی و قدرت پردازش بیشتر و به طور کلی میتوان گفت امکانات غیر قابل مقایسه نسبت به سرویسهای هاست رایگان ارائه میدهند. علاوه بر این، سرویسهای هاست رایگان دارای خدمات اضافی مانند گواهی SSL، دامنه رایگان و حسابهای ایمیل تجاری نیستند.
در آخر میتوان گفت، هاست رایگان گزینه خوبی برای تست عملکرد یک وبسایت و یادگیری اصول ساخت یک وبسایت، از جمله مدیریت فایل، نگهداری وبسایت و نظارت بر امنیت آن است.
میزبانی سرور یا خدمات Colocation چیست؟
از آنجایی که ساخت و تجهیز دیتاسنتر بسیار سخت، هزینهبر و نیازمند دانش فنی است، شرکتهای میزبانی که دارای دیتاسنتر اختصاصی هستند، خدمات Colocation ارائه میدهند. میزبانی سرور یا همان خدمات Colocation به این معناست که شما سرور خود را در دیتاسنتر شرکت میزبان قرار میدهید و از آن به عنوان هاست یا موارد دیگر استفاده میکنید.
شرکت میزبان در صورت مشاهده هرگونه مشکل فنی به شما اطلاع میدهد و در واقع از سرور شما محافظت میکند. شما باید قبل از استفاده از خدمات کولوکیشن، در مورد امنیت و تجهیزات ایمنی دیتاسنتر و همچنین پایداری اینترنت شرکت میزبان اطمینان حاصل کنید.
تفاوت هاست لینوکس و هاست ویندوز چیست؟
به طور کلی میتوان گفت تفاوت هاست لینوکس و ویندوز، سیستم عامل سرورها هستند. برای خرید هاست لینوکس لازم است بدانید که سیستم عامل سرور آن لینوکس و مناسب برای وبسایتهایی با زبانهای برنامهنویسی پرکاربرد از جمله PHP ،Ruby ،Java و … است و برای خرید هاست ویندوز لازم است بدانید که سیستم عامل سرور آن ویندوز است، از زبانهای برنامهنویسی ASP و ASP.NET پشتیبانی میکند.