وردپرس کار کیست؟

وردپرس کار کیست؟
وردپرس کار کیست؟

وردپرس کار کیست؟

وردپرس کار کیست؟

در حالت کلی سه دسته از افراد با وردپرس کار می کنند. در زیر به معرفی انواع وردپرس کار و توضیح نقش آن ها می پردازیم:

1. طراح وب

طراح وب به کسی گفته می شود که باعث زیبا شدن جلوه بصری سایت می شود. یک طراح وب تمام جنبه ها سبک و سنگین یک وبسایت را در نظر می گیرد و ظاهر آن را به صورت حرفه ای و یکپارچه طراحی می کند. طراحان وب تسلط کاملی روی فونت ها، رنگ ها، تعادل و توازن رنگ ها، اصول طراحی UI و Ux و… دارند. داشتن یک ذهن مبتکر و خلاق از جمله ویژگی های بارز این افراد به شمار می رود.

2. برنامه نویس

برنامه نویس وردپرس کسی است که به طراحی سایت با وردپرس تسلط کامل دارد.

این برنامه نویس ها معمولا فول استک (Full Stack) هستند، به این معنی که می توانند که قسمت ظاهری (Frontend) و پس زمینه (Backend) یک وبسایت را توسعه دهند. یک برنامه نویس وردپرس معمولا برای بهوبد و ارتقای یک سایت وردپرسی و یا طراحی یک قالب اختصاصی برای یک وبسایت مخصوص استخدام می شود.

3. مدیر محتوا

مدیر محتوا به کسی گفته می شود که استراتژی های محتوایی یک وبسایت را تعیین می کند، محتوای مفید، مرتبط و هدفمند ایجاد می کند و آن را بین مخاطبان سایت از طریق سئو، تبلیغات و … پخش می کند. مدیران محتوا اغلب در برندسازی و ارائه راهکارهای افزایش فروش و کسب درآمد از طریق بازاریابی اینترنتی تخصص دارند. متخصصان سئو، متخصصان بازاریابی، تولید کنندگان محتوا و … در این دسته قرار می گیرند

تخصص های لازم برای تبدیل شدن به یک وردپرس کار چیست؟

وردپرس کار کیست؟
وردپرس کار کیست؟

1. تخصص های فنی

برنامه نویسی بک اند

برای بک اند سایت های وردپرسی، وردپرس کار باید روی PHP و Mysql مسلط باشد.

PHP زبانی است که سیستم مدیریت محتوای وردپرس روی آن توسعه داده شده است و Mysql پایگاه داده است که وردپرس از آن استفاده می کند. این دو اسکریپت هایی هستند که در پس زمینه یک وبسایت مسئول ذخیره اطلاعات و انجام عملیات هستند.

برنامه نویسی فرانت اند

برای فرانت اند سایت های وردپرسی، وردپرس کار باید روی HTML ,CSS و … مسلط باشد.

این اسکریپت ها جنبه ظاهری سایت را توسعه می دهند. با استفاده از آن ها وردپرس کار می تواند تگ های تخصصی به سایت اضافه کند

یک قالب اختصاصی طراحی کند و… . علاوه بر این، داشتن دانش کافی در زمینه HTML و CSS برای تمامی کسانی که در حوزه وب فعالیت می کنند یکی از مهارت های اصلی و اساسی به شمار می رود.

2. تخصص های نرم

توانایی عیب یابی و حل مسئله:

مهارت های عیب یابی و حل مسئله قوی یک وردپرس کار را قادر می سازد تا به سرعت و با دقت مشکلات را شناسایی و حل نماید. این مهارت ها باعث کاهش زمان خرابی و اطمینان از عملکرد خوب یک وبسایت می شوند. نداشتن این مهارت ها به مرور زمان بر کسب و کار و نتیجه کلی یک وبسایت تاثیر منفی مستقیم می گذارد.

توانایی مدیریت پروژه:

به عنوان یک برنامه نویس و توسعه دهنده وب، بسیار مهم است که بتوانید سایت را با توجه به نیاز مشتریان آن وبسایت طراحی کنید. بدون داشتن مهارت مدیریت پروژه، همکاری با صاحبان و سایر کارکنان وبسایت، مدیریت پروژه های متعدد، مدیریت و استفاده مفید از زمان و منابع و انطباق دادن خود با مشکلات بسیاری که در مسیر برنامه نویسی و توسعه وبسایت به وجود می آید تقریبا غیر ممکن است.

توانایی برقراری ارتباط:

مهارت برقراری ارتباط موثر به یک وردپرس کار امکان می دهد تا با صاحبان سایت ارتباط سازنده برقرار کند، اطلاحات تخصصی را ترجمه کند و با همکاران و بالا دستان خود ارتباط قوی و موثر بگیرد.

توسعه این مهارت می تواند نتایج پروژه های کار شده را بهبود ببخشید و در نتیجه به موفقیت های بزرگ سازمانی بیانجامد. با تمرین این مهارت شما درک بهتری از پروژه های خود خواهید داشت، مشکلات را سریعتر و موثرتر حل خواهید کرد و بر چالش های ارتباطی که اکثر افراد در مشاغل خود دارند غلبه خواهید کرد.

3. تخصص های استراتژیک

آگاهی از ترندها و به روز رسانی ها: 

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای منبع باز است، به همین دلیل افزونه ها، قالب ها و سایر ابزارها و ویژگی های آن دائما در حال به روز رسانی هستند. یک توسعه دهنده وردپرس باید خود را با سیر تکاملی وردپرس همراه کند و از مرتبط و به روز بودن دانش خود اطمینان حاصل نماید.

پیوستن به انجمن های آنلاین وردپرس مانند WordPress subreddit ,Wordpress Development Slack و غیره می تواند به یک وردپرس کار کمک کند که علم خود را به روز نگه داشته و با دیگر متخصصان وردپرس در ارتباط باشد

بهینه سازی وردپرس:

افراد بسیاری به صورت روزانه در حال توسعه دادن و به روزرسانی هسته اصلی وردپرس و افزونه ها و قالب های آن هستند. این افراد که جزو بهترین متخصصان دنیا هستند دائما با علوم و ایده های جدید خود سرعت، امنیت و سئو وردپرس را بهینه سازی می کنند.

یک وردپرس کار برای بهینه سازی جنبه های مختلف وبسایت خود حتما باید از آخرین به روز رسانی های موجود استفاده کند تا بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد

 

پیمایش به بالا